Gy.I.K. Esküvői filmek

Az elmúlt évek során számos és számos esküvői megbeszélése alkalmával azt vettük észre, hogy a felmerülő kérdéseknek van egy közös halmaza, amire egyaránt kíváncsi minden házasulandó pár, ezeket szedtük most egy csokorba. Természetesen, ha ezek mellett még bármilyen kérdés felmerülne bennetek, szívesen segítünk, a kapcsolati oldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén.

MI JELLEMZŐ A FILMEZÉSI STÍLUSUNKRA ?

Esküvői film készítésekor fontos számunkra, hogy a sablonos felvételek helyett a pillanatokra és az emberi gesztusokra helyezzük a hangsúlyt.

Meggyőződésünk, hogy ezekből a megismételhetetlen, őszinte pillanatokból születik majd az az esszencia, amit évek múlva is örömmel tekintettek meg.
Az esküvő minden pillanatában jelen vagyunk, mégis igyekszünk úgy rögzíteni a történéseket, hogy sem Titeket, sem pedig a násznépet ne zavarjuk jelenlétünkkel. 

 

MIRŐL KÉSZÜLNEK FELVÉTELEK ?

Már a menyasszonyi öltözködés előtt a helyszínre érkezünk és sok apró momentumot is rögzítünk, beleértve a díszítést, készülődést, terítéket, dekorációt stb.
Ezek a vágóképek adják majd át az esküvő atmoszféráját. Természetesen a násznépről is készítünk felvételeket, megható és humoros jeleneteket keressük az esküvői filmetekhez.

Fontosnak érezzük, hogy amikor megnézitek az elkészült filmet, ne csak az esküvői nap főbb történéseit, hanem a hangulatát is újra át tudjátok élni.

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉG KÉT FILMESRE?

A legfontosabb dolog, hogy az esküvő egy olyan esemény, ahol minden egy időben és egyetlen egyszer történik meg.
Nincs idő, sem lehetőség megismételni az ott látott jeleneteket! Több olyan pillanat is van, amit más perspektívából, váltakozó látószögben érdemes megmutatni,
ilyen például a boldogító igen kimondása és a gyűrűk felhúzása. Emellett fontos az is számunkra, hogy meg tudjuk osztani a munkát egymással, így törekszünk arra,
hogy minél sokszínübb lehessen az esküvői film.

Végül az esküvői film vágásánál sem elhanyagolható, ha tudjuk az egymás által felvett nyersanyagokat vegyíteni pl.
egy premier plánt, vagy éppen egy totál kivágást használni az előző képsorokhoz képest.

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot és kezdjük el a közös munkát!